Kenarları Fırfırlı Bluz

Malzeme: Moher Special
Renk No: 1428 (3 yumak)
Şiş No: 4
Örgü Şekli: Düz örgü, tors örgü, nohut örneği
Not: Bluzümüzün yapımında kullandığımız renk numarası nakoya aittir. Siz farklı marka ve ren kullanarak zevkinize göre uygulayabilirsiniz. Kolay gelsin.
Yapılışı: ARKA: 90 ilmek haşlanır. 1 sıra ters örülüp nohut örneği uygulanır. Sol tarafta, 2 sıra arayla 6 defa 2′şer ilmek artış yaparak 102 ilmeğe ulaşılır. Beden boyu 30 cm örülerek kol evi için her iki
taraftan 3+2+1 ilmek kesilir. Beden buyu 47 cm olduğunda yaka iğin ilmekler ortalanır ve ortadaki 30 İlmek, sonraki sırada omuzlarda kalan 30′ar ilmek bir riofada kosilerek bitirilir.
ÖN: 90 ilmek başlanır, arka beden gibi örülürken, artış işlemi on parçada sağ tarafta yapılır Beden boyu 45 cm örülerek yaka için İlmekler ortalanır vo ortadaki 1K ilmek bir defada kesilerek Örgüye iki parça halinde devam edilir. Ön ortalarından her sırada 3+3+1 ilmek kesilir. Beden boyu 48 cm’de omuzlarda kalan 30′ar ilmek bir defada kesilerek bitirilir.
FIRFIR YAPILIŞI: SAĞ KOL FIRFIRI:150 ilmek başlanır.2 sıra düz örülür. 3. sırada 1 ilmek içinden 1 ilmek artış yapılarak 300 ilmeğe ulaşılır. Toplam 3 cm düz örülüp, ilmekler hir defada Kesilerek bitirilir. 1 adet örülür, kol etrafına dikilir.
SOL KOL, YAN BEDEN VE ETEK UCU FIRFIRLARI:5 parça şeklinde şeritler örülür.
1 adedi İçin: 200 ilmek başlanır, 2 sıra düz örülür. 3.sırada; 1 ilmek içinden 1 ilmek artış yapılarak
400 ilmeğe ulaşılır. Toplam 6 sıra düz örülüp, ilmekler 1 defada kesilerek bitirilir.
Örülen bütün parçalar birbirine dikilir. Kol, yan beden ve etek ucuna “S” şeklinde dikilir.

Araba Resimleri

Yeni Araba Resimleri

Lezzetli Yemek Tarifleri

Modaner

Gebelik - Hamilelik

Örgü Modelleri

Counters

Örgü Modelleri: Kenarları Fırfırlı Bluz.
Sitemap